Omfavne en røykfri livsstil med Ezee E-sigaretter

Gå over til en røykfri livsstil med Ezee e-sigaretter. Det er allment kjent at tobakksrøyking medfører alvorlige helsefarer. Imidlertid kan det være utfordrende å bryte vanen. Mens det til syvende og sist er ditt valg, bør du vurdere disse ti grunnene til å slutte med tobakk. Hvis du har reservasjoner angående e-sigaretter, kan du utforske en studie: Damping er opptil 95 % tryggere enn røyking, sier Public Health England.

Din helse betyr noe, og vi er her for å tilby et tryggere alternativ.

Ikke desto mindre gir vi deg likevel våre «Topp 10» over gode grunner til hvorfor det er en god ide å droppe – eller bare skifte ut en del av tobakksigarettene.

  1. Det vi få din hud til å virke friskere og sunnere
  2. Det vil få deg til å sove bedre
  3. Det vil gi deg mer energi
  4. Det vil gi deg et mer ubesværet åndedrett  (eller enklere: Det vil få lettere pust)
  5. Du vil bli i stand til å utføre mer fysisk krevende oppgaver
  6. Du vil få betydelig flere penger til din rådighet
  7. Dine fingre vil ikke lenger lukte eller være «tobakksgule»
  8. Ditt tøy vil ikke lenger lukte
  9. Du vil ikke lenger bruke så mye unødig tid på å gå ut for å røyke
  10. Du vil bli klar over hvor mye av ditt liv som var kontrollert – og forstyrret – av din trang til å røyke

Så hvis du har lyst til å oppnå et eller flere av de ovenstående punktene – men ikke tror at du kan gi slipp på tobakksvanen helt – kan du prøve å skifte ut noen (eller alle) dine daglige tobakksigaretter med en Ezee-sigarett.

30 Dagers Utfordringen

Vi utfordrer deg hermed – til å starte med – å skifte ut ½-delen av dine vanlige sigaretter med Ezee elektriske sigaretter. Prøv det og se hvor fort vår topp 10 hjelper deg

Det er lettere enn du tror. Ezee ligner vanlige sigaretter, de smaker det samme, de gir deg samme mengde nikotin, og i tillegg så sparer du penger. Men de inneholder ikke de skadelige stoffene du finner i vanlige sigaretter