Om Ezee

På Ezee er vi stolte av å være en ledende aktør i e-sigarettindustrien, med en global tilstedeværelse og en lokal tilnærming. Med dedikerte operasjoner i Danmark, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og Italia, bringer vi vårt engasjement for kvalitet og innovasjon nærmere deg.

Vår misjon er enkel: å tilby et pålitelig, praktisk og sunnere alternativ for røykere over hele verden.

Historien

På Ezee deler vi erfaringen med å være livslange røykere og forstår utfordringene mange møter i forsøket på å slutte. Ved å anerkjenne ulempene med tradisjonelle sigaretter med deres 590+ skadelige kjemikalier, begav vi oss ut på leting etter et ekte alternativ. Vi hadde som mål å adressere røykeres bekymringer uten å ty til komplekse dampsett eller ukjente høyteknologiske enheter. Målet vårt var klart: å skape en e-sigarett som gjenspeiler den autentiske røykeopplevelsen uten de skadelige effektene av tobakksrøyk.

Stilt overfor begrensningene i e-sigarettmarkedet, spesielt for langvarige røykere som oss, tok vi det på oss å definere og designe e-sigaretten vi trodde ville møte våre behov og preferanser.

10 prinsipper som definerer en Ezee e-sigarett:

  1. Smaker som en ekte sigarett 
  2. Elegant og kjent design 
  3. Gir den kjente "dragningen" i halsen når den inhaleres 
  4. Sender ut faktisk røyk/damp når den brukes 
  5. Pris sammenlignbar med "ekte" sigaretter 
  6. Klar til bruk rett ut av pakken 
  7. Bevist langvarig batteri 
  8. Elektrisk sigarett av overlegen kvalitet 
  9. Gjør brukeren fornøyd 
  10. Et ekte alternativ til tradisjonelle tobakksigaretter 

Veiledet av våre ti grunnleggende prinsipper, utfoldet vår reise seg mens vi krysset globen, utviklet prototyper og finaliserte designet av vår første elektroniske sigarett, Ezee Go. Fra de tidlige dagene har vår suksess overgått grenser og tjent dedikerte brukere i England, Tyskland, Nord-Amerika og Skandinavia. Denne triumfen inspirerte oss til å utvide produktlinjen vår, introdusere Ezee (oppladbar), Ezee Puff, Ezee Puff+, Ezee Pod+ og til slutt GO+.

Vår ubøyelige streben etter ekspertise, sammen med en urokkelig forpliktelse til våre ti grunnleggende prinsipper, skiller oss i bransjen. Forankret i våre egne erfaringer som tradisjonelle sigarettrøykere, forblir vi dedikert til å tilby det ideelle alternativet, og legger til rette for en sømløs overgang til e-sigaretter.

Din tilbakemelding er uvurderlig for oss. Vi inviterer deg til å dele tankene dine om Ezee-produkter, da vi kontinuerlig streber etter å forbedre opplevelsen din og levere den perfekte løsningen for en varig overgang til e-sigaretter.