Vape Pod system

Et pod system er enkelt å komme i gang med, da det er få komponenter å forholde seg til. Med et kraftig batteri produserer podsystemet vårt mer damp enn våre andre e-sigaretter. Pods er forhåndsfylt med e-væske slik at de er klare til bruk.

Ezee Pod+ Vape Startsett, Tobacco

Ezee Pod+ Vape Startsett, Tobakk

Pod System med et oppladbart batteri, lader og 2 Pods i tobakk smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Kun 279,95 kr.

Ezee Pod+ Vape Startsett, Mentol uten nikotin

Ezee Pod+ Vape Startsett, Mentol

Pod System med et oppladbart batteri, lader og 2 Pods i mentol smak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Kun 279,95 kr.

Ezee Pod+ Tobakk Pods - nikotin uten

Ezee Pods Tobakk - Pakke med 2

Pods med tobakksmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Med 2ml e-væske, opptil 600 drag. Fra kun 99,95 kr for en pakke med 2 med kvantumsrabatt.

Ezee Pod+ Mentol Pods - nikotin uten

Ezee Pods Mentol - Pakke med 2

Pods med mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller uten nikotin. Med 2ml e-væske, opptil 600 drag. Fra kun 99,95 kr for en pakke med 2 med kvantumsrabatt.

Hva er Vape Pod e-sigaretter?

Pod vape/pod-systemer er vape-enheter som består av to deler: et batteri og en pod. Disse klikkes sammen for å danne en enkelt enhet. Hos Ezee er de fylt med E-væske når du mottar dem.

Pods festes magnetisk når du klikker dem sammen, og kompatible pods kan enkelt byttes ut. Poden leveres med innebygde coiler, så hvis coilen brenner ut, bytter du til en ny pod.

Det finnes ulike typer pod-vaper: åpne systemer og lukkede pods:

Lukkede Pods: Lukkede pods er en type vape som har utskiftbare pods, for eksempel vårt produkt Ezee Pod+. Disse pods kan ikke fylles på selv. De er svært praktiske, da du kan bære med deg en reserve i lommen.

Engangs Vape Penner: En annen type lukket pods er engangs vape penner, alt-i-ett-enheter som har en fullstendig integrert pod (ikke-fyllbar) og internt batteri. Designet for å vare en begrenset periode, er de en fantastisk mulighet for noen som går over fra røyking. Her finner du våre engangs vape, inkludert Ezee Go og Ezee Puff+.

Åpne Pod-Systemer: Åpne pod-systemer bruker en påfyllbar pod-kassett som kan fylles med hvilken som helst smaksatt e-væske du ønsker. Hos Ezee tilbyr vi kun lukkede pod-systemer, fordi vi ønsker å gjøre vaping så problemfritt som mulig. Derfor kan våre poder ikke fylles med din egen væske.

Hva er et forhåndsfylt vape pod system?

Med et forhåndsfylt pod vape-system er alle podene dine forhåndsutfylt med e-væske, så du trenger bare å lade opp batteriet og bytte ut den tomme poden med en ny når væsken er brukt opp.

Hvorfor velge Ezee Pod+ Vape Pod-systemet?

Vårt Vape Pod-system tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med andre typer e-sigaretter:

  1. Kraftigere batteri: Med et kraftig 320mAh batteri får du også kraftigere damputvikling enn med tradisjonelle e-sigaretter. 
  2. Flere batterialternativer: Uttrykk din personlighet med våre Vape Pod Starter Kits, tilgjengelige i livlig rød, elegant svart eller tidløst sølv. 
  3. Langvarig e-væske: Hver pod inneholder hele 2 ml e-væske, noe som gir opptil 600 trekk avhengig av røykevanene dine. Dette er nesten en fordobling i forhold til andre av våre produkter. 
  4. Brukervennlig og praktisk: Vape Pod-systemet er utrolig enkelt å bruke. Det er designet for å være kompakt og bærbart, slik at du kan ha det med deg overalt. Aktiveringsknappen er barnesikret, noe som gir ekstra sikkerhet og forhindrer utilsiktet bruk. 
  5. Pris: Prisene på nye pods er generelt lavere enn priser på engangs e-sigaretter.

Hva er fordelene med Pod sett?

Vape Pods har coiler innebygget i poden , noe som betyr at det er mye mindre justering involvert sammenlignet med en vape-penn eller boksmod-sett. Designet gjør dem ideelle for bruk med høy nikotininnhold i væsken, og på grunn av deres mindre batteri er de også bedre egnet for væsker med høyere PG-innhold. De passer godt i hånden og lommen, så de er ideelle å ta med seg når du er på farten. De er enkle å bruke, med bare en aktiveringsknapp du trykker på, og så er de klare til bruk. Du trenger ikke å justere wattinnstillingene, og spesielt lukkede systemer er svært pålitelige, siden kassettene du bruker skaper en konsistent dampopplevelse. Mange pods er designet for MTL-damping, men de kan også brukes for DTL-damping. Deres design og følelse gjør dem spesielt ideelle for tidligere røykere.

Hvor lenge varer en pod?

Hver pod inneholder 2 ml væske, noe som gir deg opptil 600 trekk, avhengig av din egen dampstil. Det er viktig å merke seg at varigheten kan variere betydelig avhengig av personlig bruk og dampbehov. Den nøyaktige levetiden til en pod avhenger av hvor mye e-væske du bruker og tilstanden til coilen. Dette varierer derfor fra person til person basert på bruksmønster.

Fungerer min pod i andre pod-vaper?

Våre poder er spesialdesignet for bruk med våre egne enheter. Det er mulig at de kan være kompatible med lignende batterier, men vi kan ikke garantere dette. Fordi poder varierer i form og funksjon fra produsent til produsent, er det dessverre ingen universell pod som passer til alle enheter.