Engangs Vape

En engangs vape er en engangs enhet fylt med e-væske, designet for enkel og praktisk vaping uten behov for etterfylling eller lading. 

Ezee Go Engangs Vape pen Tobakk smak e-sigarett med nikotin uten nikotin

Ezee Go Engangs Vape Tobakk

Vår røykklare engangs vape ligner en tradisjonell sigarett og tilbyr opptil 400 drag, med 20mg, 12mg eller uten nikotin. Fra kun 239,75 kr for en pakke med 5, med kvantumsrabatt.

Ezee Go Engangs Vape pen mentol smak e-sigarett med nikotin uten nikotin

Ezee Go Engangs Vape Mentol

Vår røykklare engangs vape ligner en tradisjonell sigarett og tilbyr opptil 400 drag, med 20mg, 12mg eller uten nikotin. Fra kun 239,75 kr for en pakke med 5, med kvantumsrabatt.

Ezee Puff+ engangs Vape med opptil 600 drag e-sigarett uten nikotin

Ezee Puff+ engangs Vape 600 drag

Ezee Puff+ er en engangs vape med 2ml e-liquid, dobbel av våre andre engangs vapes. Gir deg opptil 600 drag. 8 smaker nikotinfri. Fra kun 47,95 kr, med kvantumsrabatt.

Ezee Puff engangs Vape 8 smaker uten nikotin e-sigarett

Ezee Puff engangs Vape 300 drag

Velg mellom 8 smaker alle nikotinfrie. Inneholder ICE e-væske som gir en kjølende effekt i svelget. Fra kun 33,84 kr, med kvantumsrabatt.

Hva er en engangs vape og engangs e-sigarett?

Engangs vapes kommer klare til bruk rett ut av emballasjen og kastes når enheten går tom for e-væske eller batteri.

  • Forhåndsfylt med ønsket nikotinnivå for å gi en tilfredsstillende nikotinkick som ligner på røyking. 
  • Kommer i et utvalg av smaker. 
  • Ingen knapper å trykke på. 
  • Trekk-aktivert, som sikrer enkel bruk. 
  • Kompakt, lett og diskret enhet for bruk på farten. 
  • Kostnadseffektiv. 
  • Lav dampproduksjon bidrar til å unngå uønsket oppmerksomhet som vanligvis er forbundet med store vape-mods som har større skyproduksjon. 
  • Engangsbruk: ingen bekymring for å lade enheten eller fylle på med e-væske. 
  • Ligner på å ta en trekk av en sigarett, noe som kan være til hjelp for røykere som ønsker en jevn overgang til damping. 
  • Vanligvis mer intens smak på grunn av den mer begrensede luftstrømmen som er innebygd i de fleste engangs-vape-enheter. 

En engangs vape, ofte referert til som engangs e-sigarett eller puff bars, er en alt-i-ett-vape enhet som inkluderer et batteri og en forhåndsfylt pod med en integrert coil. Engangs vape, som er praktiske og enkle å bruke, bruker et ikke-oppladbart batteri og en lukket pod; når batteriet er tomt eller poden er tom, bør den kastes på en ansvarlig måte. Engangs vapes er designet for å gi nikotinkick gjennom munnen-til-lunge-inhalering (MTL), som ligner på å røyke tradisjonelle sigaretter. De kommer forhåndsfylt med nikotin e-væske eller nikotinfri e-væske i mengder fra 1 ml til 2 ml.

Hvor mange trekk tilbyr engangs vape?

Engangs e-sigaretter har kommet langt takket være teknologiske fremskritt. Med forbedret batterilevetid gir de deg omtrent like mange trekk som 40 sigaretter - vanligvis 400-600 trekk per enhet, med den høyeste tilgjengelige som tilbyr 800 trekk.

Hvem anbefales engangs vape for?

Engangs vape, med sitt stilrene design og portabilitet, er en utmerket lavkostnadsløsning og enkel måte å dampe på, noe som gjør dem ideelle for nye dampere og de som ønsker bekvemmelighet. Hvis du prøver å slutte å røyke, er engangs pod-kits veien å gå. De er helt problemfrie og etterligner røykingssensasjonen.

På grunn av deres kompakte størrelse og stilrene design, er de ideelle for både nybegynnere og erfarne dampere. Hvis du er på farten eller bare trenger en reserveløsning, er engangssett ideelle for alle typer dampere.

Hva er de beste smakene for engangs vape?

Valg av den beste smaken for engangs vape vil avhenge av personlig smak. Vi fokuserer på voksne røykere som søker et alternativ til tradisjonelle sigaretter. Derfor er alle våre produkter tilgjengelige i tobakk- og mentholsmak. Vi har også noen andre smaker designet for de som ikke er begeistret for de tradisjonelle smakene.

Hva er den beste engangs vape å kjøpe?

Engangsvarianter, kjent for sin bekvemmelighet, kommer i forskjellige batteristørrelser, trekkantall og smaksalternativer. Hvilke som er de beste engangs-vapekitene, vil avhenge av smakvalg og å møte dine smakspreferanser og dampbehov. Hvis du trenger hjelp til å velge det beste engangssettet for deg, vennligst kontakt oss for en personlig anbefaling.

Finnes det nikotin engangs vape?

Ja, vi tilbyr våre engangs e-sigaretter og vape med nikotin. Siden vi er et dansk selskap og skip fra Danmark, er det lovlig for oss å selge vape som inneholder nikotin. Les også mer om import av nikotinvaper til Norge.

Er det tilgjengelig engangs vape uten nikotin?

Ja, vi har engangs e-sigaretter uten nikotin i vårt sortiment. Vi har alle våre merker i en nikotinfri variant. Både tobakk og mentol smaker, samt våre andre alternativer. Nikotinfri engangs vape kan være et utmerket alternativ for de som ønsker å kvitte seg med nikotinavhengighet, men samtidig ønsker den tilfredsstillende følelsen av damp.

Hva gjør jeg når engangs vapen går tom?

Din engangs vape er en forbruksvare og skal sorteres som elektronisk avfall. Du kan se nærmere på hva som gjelder for deg og regelverket i din kommune/by. Du kan også lese mer på vår side Resirkulerings informasjon.